Follow osdphoto on Twitter

13 August 2010

Corendon Airlines på Frösön

Höstens första charteravgång från Östersund avgick imorse med Corendon Airlines mot Antalya, Turkiet. CAI753 ankom ca 2.5h sent mot sin ursprungliga ankomsttid 0730 så dagens fotograf Peter fick några timmars sovmorgon innan det var till att åka ut. Låga moln och dimma låg över fältet under landningen men som tur var lättade dimman till Corendons slottid 10:53.

Tryck för större bild
CAI754 (TC-TJH) avgår mot Antalya.

Det turkiskt ägda bolaget flyger för svenska reseagenten Detur sedan Cyprus Turkish Airlines, som flugit hit de senaste 2 åren, gått till försäljning och Detur valde att byta flygbolag (källa: detur.se)

Corendon, med en flotta bestående av Boeing 737-300/400 och -800, kommer att trafikera Östersund fram till slutet av oktober. För Fritidsresors räkning kommer även Eurocypria, Freebird Airlines och Air Europa avgå från Östersund under perioden augusti till november.

Ostersund Photography
Peter Eriksson
petereriksson@osdphoto.se

4 comments:

 1. Synd om Cyprus Turkish. Men kul att Detur valde ett bolag som man inte har sett så mycket skymten av i vårat land.

  ReplyDelete
 2. Cyprus Turkish har man fotograferat så många gånger också så roligt med variation helt klart! I morgon börjar också Eurocypria att flyga på Östersund så höstens charter börjar ta fart!

  //Simon Brygg - Ostersund Photography

  ReplyDelete
 3. Snygga bilder! Hur får ni sån bra kvalite och skarphet på era bilder?? Jag vet att ni använder manuella inställningar och jag har prövat det! Men ska jag bara försöka pröva mig fram själv tills jag hittar det rätta?

  ReplyDelete
 4. Hej!
  Det är ett tråkigt svar, men det är nog övning som ger bäst resultat.
  Försök tänka på att hålla en slutartid som motsvarar den ungefärliga brännvidd som du fotograferar med för att få så lite rörelseoskärpa som möjligt. Sedan är det nog bara att fotografera mycket och öva på panoreringar etc för att lära sig. Övning ger färdighet och erfarenhet! :)
  Har du inte läst våran Fotoskola här på hemsidan kan du också ta en titt på de olika delarna där!

  Lycka till och fortsätt fråga på om något är oklart!

  /Jonas Herjeby - Ostersund Photography

  ReplyDelete