Follow osdphoto on Twitter

16 August 2010

Eurocypria Airlines till Östersund


Höstens chartersäsong till Östersund börjar ta fart och nästa bolag på tur efter Corendon är nu Eurocypria Airlines. Första ankomsten för bolaget ankom via Oslo från Rhodos och vi vet inte om dem kommer att flyga via Oslo eller om detta bara var för att det är första turen.

Det var i förrgår söndag som dem började trafikera Östersund från Rhodos med ankomst 11:55, flygningen hette ECA208 och flög med maskinen 5B-DBR, en 737-800. Dem stod sedan på Frösön en timme och avgick senare som ECA209 till Rhodos 12:55.
Tittar vi på Fritidsresor som bolaget flyger för så kan man välja mellan tre avgångar och det betyder då att Eurocypria Airlines återkommer varje söndag fram till den 5e september.

Tråkigt nog fanns ingen av oss på plats, eller rättare sagt så fanns ingen av oss i Östersund för att kunna fotografera ankomsten igår, tråkigt då ingen av oss fotograferat Eurocypria Airlines tidigare men vi ska se till att vi är på plats till nästa veckas ankomst! Då ingen av oss fotograferat detta flygbolag tidigare så kan vi heller inte publicera någon arkivbild utan hänvisar till denna länken från Airliners.net där det finns fler bilder på maskinen: Bilder

Eurocypria Airlines och Corendon är inte allt i charterväg i höst, från och med den 10:e september så börjar även Air Europa att flyga till Östersund från Gran Canaria. Fram mot våren och sommaren 2011 så kommer även Sun Express att börja flyga till Östersund från Turkiet, oklart exakt vilken destination men vi antar att det är Antalya det handlar om.

Ostersund Photography
Simon Brygg
simonbrygg@osdphoto.se

No comments:

Post a Comment