Follow osdphoto on Twitter

17 December 2009

NextJet öppnar ny linje till Trondheim.

NextJet kommer den 22 februari 2010 att börja flyga mellan Östersund och Trondheim, Det ska tydligen finnas tillräckligt stor efterfrågan från norrmännen att komma till Åre och åka skidor att det kommer att handla om 2 flygningar dagligen, Men troligt är att många utav passagerarna ska vidare till Bromma då trycket på resor mellan Trondheim och Stockholm har ökat på sista tiden. Så den här nya rutten är med stor sannolikhet ett sätt för NextJet att ta emot passagerare ner till Stockholm/Bromma framför annat. Flygningarna kommer att kombineras med dagens flygning mellan Östersund och Bromma vilket också betyder att flygningen kommer flygas med Saab 340.

/Ostersund Photography

3 comments:

  1. För turister till Åre kann det ju knappast vara värt, för det är ju nästan lika långt att åka från frösön till Åre som att åka från Trondheim!

    ReplyDelete
  2. Det är nog inte många som kommer flyga från Trondheim till Östersund just för att ta åka till Åre sen men många som åker vidare till Bromma. Sen finns det nog en del veckopendlare etc som gärna flyger Trondheim-Östersund.

    ReplyDelete
  3. Jeg kommer til å bruke ruten om jeg skal til Stockholm eller spotte i Østersund. :D

    ReplyDelete