Follow osdphoto on Twitter

22 December 2009

BMI Tillbaka i Östersund.

BMI började i söndags återigen flyga sin årliga flygning från London till Östersund. Flygning flygs varje år mellan december och april med skidåkare som ska upp till Åre eller Vemdalen. BMI har flugit denna charter ett par år nu med Airbus A319 samt Boeing 757 (som är leasad till BMI från Astraeus) och innan BMI hade hand om flygningen var det bland andra FlyBe som flög här med BAE-146. Även Astraeus flög här ett år och då med Boeing 737-700 under 2006.

Självklart var Osdphoto på plats när BMI kom tillbaka i söndags men snöstormen var ett faktum och blev inte mycket till bilder. Vi kommer dock att följa denna flygningen även i år och vi hoppas på bättre väder någon söndag innan April i alla fall.// Ostersund Photography

3 comments:

 1. Trevligt att dom är tillbaka! Har en lite anmärkning; ni skrev: "med skidåkare som ska upp till Åre eller Sälen". Ni menar väl Åre och Vemdalen?

  God Jul och Gott Nytt år på er!

  ReplyDelete
 2. Givetvis menade vi Vemdalen! Har själv jobbat för skistar med just dessa resorna också så borde ha kolla på detta, nu är det rättat i alla fall!

  Detsamma, God jul och gott nytt år!

  // Simon - Ostersund Photography

  ReplyDelete
 3. Klart det blir finväder den 27 dec!!! Jag ska vinka till er från planet. Just nu sitter jag på Heathrow T1 och försöker fördriva tiden.. Har inte ens utsikt över nån runway, alltså har jag förjävla tråkigt.
  laters

  ReplyDelete