Follow osdphoto on Twitter

12 November 2009

Koral Blue ställer in flygning till Östersund.

Vi skrev i förra veckan om Koral Blue som börjat trafikera Östersund från Hurgada men redan andra veckan så blev flygningen inställd.
Redan innan flygningarna påbörjades så talades det om att Koral Blue funderade på att inte genomföra flygningarna på grund av för dålig försäljning av resor men om denna veckans flygning är inställd på grund av detta är ännu inte känt.Vi på Osdphoto åkte ut på morgonen för att fotografera ankomsten även denna vecka och maskinen fanns med på luftfartsverket med beräknad ankomsttid 10:50. Det att flygningen fanns med på luftfartsverket och att inget var sagt till resenärerna så tyder vi det som att flygningen blev inställd på andra grunder. Först ändrades tiden till 12:20 för att sedan bli 14:50 innan flygningen till slut stod som inställd.

Resenärerna som fått vänta på Frösön i sju timmar fick slutligen beskedet att flygningen var inställd. Detta löstes genom att alla resenärerna fick åka buss ner till Arlanda och avgå därifrån 01:00 med cirka 13 timmars försening.

Det återstår att se nu till nästa vecka om Koral Blue kommer tillbaka eller inte och det får vi återkomma mer om när vi har mer information.

//Ostersund Photography

2 comments:

  1. Stefan Sjögren13/11/2009, 07:15

    KoralBlue flyger från Arlanda också. Det kan ju hända att de slår ihop flygningarna till en om det varit dålig försäljning?

    ReplyDelete
  2. Hallå Stefan, du kanske redan läst det senare här men det visade sig att dom tyckte det var för dåligt väder i Östersund och planerade då redan från början att flyga till Arlanda. Det tog sen sju timmar innan resenärerna fick veta detta och sen väntade sju timmar på buss till Arlanda innan dom tillslut kom iväg!

    Simon Brygg - Osdphoto

    ReplyDelete