Follow osdphoto on Twitter

18 December 2011

BMI och skitväder (Vlog S01E05)

Idag var inte bara fjärde advent utan också säsongspremiären för BMI från London. Jonas åkte ut och fick kämpa mot vädermakterna men lyckades tillslut få BMI på bild.

Det har pratats om Murphys lag här tidigare och återigen visade det sig idag att gode herr Murphy visste vad han pratade om!
BMI var beräknade att anlända klockan 11:05 på bana 30, varpå jag begav mig ned till våra lastpallar vid line-up för just bana 30. Att ta sig dit ned är ingen härlig promenad när det är snö ute och inget man gärna gör i onödan. Vilket jag så klart gjorde...

Efter att Midland 8113 fått klart att landa på bana 30 gjorde jag mig redo att få en bild av dem på väg ned. Sikten var dock så dålig för all snö att jag knappt kunde se banan framför mig. Det visade sig att det gjorde faktiskt inte besättningen på Midland 8113 heller, så de beslöt att gå runt strax innan landningen och gå in med ILS på bana 12 istället. Kvar stod då jag, bildlös och kall, och hörde bara att de flög över mig utan att de dem för de låg molnen.

Tryck för större bild
Det blev en bild i snöyran när Midland 8114 taxade ut till bana 30 för att bege sig tillbaka till London Heathrow.

Det blev inte mycket bilder att tala om idag. Dock hade jag utlovat en Vlog i veckans podcast så självklart kommer den här!
Följ oss och kommentera på Facebook och Twitter.Jonas Herjeby
Ostersund Photography
jonasherjeby@osdphoto.com

1 comment:

  1. Bra gjort Jonas, eftersom du var själv! :)

    ReplyDelete