Follow osdphoto on Twitter

30 December 2011

Årskrönika och Nyårsspecial 2011

Så kom 2011 till sitt slut och vi på Ostersund Photography tänkte traditionsenligt sammanfatta det gångna året. I år bjuder vi på krönikan i videoformat med en liten Nyårsspecial av vår Vlog.

I januari 2009 drog vi igång hemsidan i samband med vår resa till Frankfurt och nu har det gått tre år med uppgångar och nedgångar i både statistik och humör. 2011 blev ett år då vi låg lite på latsidan med uppdateringarna av olika skäl, men också ett år med nya inslag på hemsidan och många nya bekantskaper.
Så för att runda av 2011 gjorde vi en liten Nyårsspecial av vår Vlog med årskrönikan och några tillbakablickar och bloopers från i år och tidigare spottingresor.

Vi på Ostersund Photography tackar alla läsare, tittare och lyssnare för i år och önskar alla ett gott nytt 2012!Lyssna på vår podcast på iTunes och glöm inte att ni också kan följa oss på Facebook och Twitter.

5 comments:

 1. Riktigt trevlig special! Kul med lite bortklippta scener och bloopers ;)

  Gott nytt år på er grabbar!

  ReplyDelete
 2. riktigt härlig special! mer av det! gott nytt år :)

  ReplyDelete
 3. Gott Nytt År grabbar! Ser fram emot podcastar, vloggar & bilder för 2012!

  ReplyDelete
 4. Kul special! Alltid lika roligt att se tillbaka blickar från tidigare och tänka tillbaka på alla roliga stunder och minnen som man skapat :)

  ReplyDelete
 5. Tack alla för de fina kommentarerna! Vi jobbar redan för fullt för att 2012 ska bli ett mer spännande år än det gångna och för att ger er läsare en bättre upplevelse!

  /Jonas Herjeby - Ostersund Photography

  ReplyDelete