Follow osdphoto on Twitter

26 January 2010

George Clooney anländer i vintriga Östersund

Det har länge varit i medias centrum att George Clooney ska anlända till Östersund för inspelning av vissa scener till den nya filmen The American. Det har spekulerats fram och åter när, var och hur han ska komma till Östersund och i går kväll var det äntligen dags och Ostersund Photography var självklart del av mediauppbådet med representanter på plats!

Bland de första uppgifterna som kom var att George Clooney skulle anlända med privatplan under söndagen, vilket ledde till att en hel del journalister och fotografer samlades på flygplatsen under eftermiddagen och kvällen. Ett privatplan anlände vid 18-tiden, men den betalande lasten visade sig inte vara den man som alla väntade på. Rykten började då sprida sig där det talades om att detta var en skenmanöver för att locka undan media, men det visade sig helt enkelt att det är fler personer som inte reser reguljärt till Östersund.
Tipset därefter talade om att mr Clooneys plan skulle landa på Frösön klockan 18:00 måndag kväll, men skådespelarens närvaro fortsatte att utebliva. Nya rykten började således leta sig runt och det talades om att han trots allt inte skulle flyga privatplan, utan resa reguljärt upp till Östersund och flygplatsen på Frösön. Detta visade sig till slut vara korrekt, då George Clooney anlände med SAS och SK074 klockan 22:10 måndag kväll.


Trappan körs fram till SAS 737-800.


Här har vi skådespelaren i egen hög person som kliver ut i Östersunds kyliga vinterkväll. Han såg ut att vara på gott humör och kastade till och med lite snö ute på plattan innan han klev in i sin varma bil och begav sig till hotellet inne i centrala Östersund.

För Ostersund Photographys del resulterade kändisjakten i sålda bilder till bland andra Expressen, Metro och Norske Dagbladet och fler intressenter har hört av sig.

/Ostersund Photography

8 comments:

 1. Grattis till god fångst, bra jobbat grabbar :D

  ReplyDelete
 2. Kul att se! Skulle haft lite bättre koll så jag hade kunnat vara där. :D

  ReplyDelete
 3. Superkul att ni fick detta publicerat!

  ReplyDelete
 4. Fint jobb killar! men jag undrar bara om ni fick pengar för att ni sålde bilder till expressen och det dära??

  ReplyDelete
 5. Får gratulera till en bra bild!

  ReplyDelete
 6. Tackar för era fina kommentarer!
  För att besvara frågan om de sålda bilderna så fick vi betalt för att de skulle få använda dem i sina papperstidningar och på nätet. Vi står fortfarande som ägare till bilderna, men de köpte helt enkelt rätten att använda dem till exempelvis ett nummer.

  /Jonas - Ostersund Photography

  ReplyDelete
 7. Hur har ni gjort den där kameran på den nedersta bilden av George Clooney?? Såg att ni hade en sån bild på översta delen av hemsidan! Hur kan man göra sån?

  ReplyDelete
 8. @Anonym: Vi tog kort på en kamera och gjorde en vektorbild med hjälp av Photoshop http://www.teamphotoshop.com/articles-The-Techniques-Creating-a-Vector-image-in-Photoshop-5,8,101a.html

  /Peter Eriksson - Ostersund Photography

  ReplyDelete