Follow osdphoto on Twitter

11 June 2009

Sommarplaner för bloggenHallå, om det är någon som funderat på vad som kommer att hända på bloggen i sommar så kommer det lite svar här. Det är inte så att vi tar sommarledigt på något sätt utan vi kör på i vanlig ordning med en del planerat faktiskt.
Det som ligger närmast i tiden som kommer först är en resa till Trondheim, Det blir då över en helg och vi bilar över från Östersund. Vi håller just nu på att kolla upp lite hotell och trafik under dagarna. Peter har även varit i kontakt med en spotter där som givit oss information om lite olika ställen att stå på etc.

Det som är nästa på tur är ett par dagar i Stockholm, eller rättare sagt på Arlanda då för spottingen. En del nytt som inte vi har tagit är bland annat Air China A330 och MCA som tagit över Fokkern från Air Express. Sen kommer vi också göra en modern klassiker, då vi planerar att sova en natt på Jumbo Hostel och göra ett reportage på hur det är att bo där.

I slutet av sommaren så kommer jag åka till Skottland för en del spotting på bland annat Glasgow. Åker inte dit för spottingen i första hand men ska försöka hinna med ganska mycket av den varan i alla fall.

Vi håller redan nu på att planera inför våran nästa "riktiga" spottingresa, motsvarande Frankfurt i år men inget som är klart ännu, mer om det senare i år.

Vi hoppas på en riktigt trevlig spottingsommar med mycket trevliga turer och vi hoppas att ni får rolig läsning på bloggen!

Simon Brygg - Ostersund Photography

1 comment:

  1. Jumbo Hostel, åkte förbi det igår! Drömhotellet ;)

    ReplyDelete