Follow osdphoto on Twitter

25 May 2009

En regnig fredag på flyget!

Fredag, det är dagen då Cyprus Turkish Airlines kommer till Östersund från Antalya och i vanlig ordning åkte vi ut för att få några bilder. Vid 20-tiden ringer Kull och säger att han och Peter är på väg, han hinner inte säga mycket mer före det börjar regna i större mängd.
På väg ut till flyget får vi sakta ner för att det är svårt att se på grund av regnet. Dock så kommer vi ur regnet strax före flygplatsen och när vi kommer dit är det också helt torrt!
Vi tänkte i alla fall att regnet kommer nog, så vi tar med regnkläder och regnskydd för kamerorna i form av en Icakasse med hål i!
Under tiden som vi går ner mot fältet så ropar dem upp och får klart in mot bana 12 och efter några minuter så kommer maskinen ut ur regnmolnen som ligger över flaket.

Vi får våra bilder och när dom taxar av så ser man att dem passerar rakt under regnbågen som bildats precis i kanten av regnet, vi har regn på båda våra sidor men efter allt slit med regnskydd så kommer kanske 10 droppar på oss, som då är kvarlevor från regnet runt oss!


/Simon Brygg - Ostersund Photography

1 comment:

  1. Hejsan!
    Jag har tittat på den här bloggen och ni i Östersund med Simon i spetsen som pionjär har ju nått världsklass när det gäller standarden på bilderna. Om ni var baserade på en mer trafikerad flygplats skulle ni köra skjortan av de flesta på A:net. Grattis.

    Hälsningar från Stefan Sjögren /Arlanda

    ReplyDelete