Follow osdphoto on Twitter

18 July 2012

Trondheim Vlog part 3

The great adventure in Norway finally comes to an end as this post contains the third and last episode of the Vlog from Trondheim. Besides footage of a cranky Simon and rain, we also summarize the trip!Of course you can activate English subtitles by pressing the CC icon in the player.

5 comments:

 1. Erik hallgård28/07/2012, 16:47

  Härligt material ni klippt ihop grabbar! :) Riktigt bra gjort. Tänkte bara lägga ett litet önskemål om nåt jag skulle vilja se. Det är så att jag också är intresserad av flygplan och även flygplatser med deras många funktioner, så tänkte höra om ni skulle kunna göra ett litet ''reportage om Åre/Östersund airport, och ifall det är möjligt, få spela in hur det går till med bagagehanteringen för bagage som är incheckat och som ska lastas och så, liksom vart det tar vägen efter incheckning! Ifall det är möjligt för er att göra det så vore det extremt intressant! :) Mvh Erik

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Erik!
   Roligt att du gillar det. Det ligger en del jobb bakom, så det är kul att det uppskattas :)

   Det är en intressant vinkel man kan kolla upp och se om det är möjligt att göra. Det kan dock bli svårt då jag tror de kan vara ganska restriktiva när det kommer till bagaget, ur säkerhetssynpunkt. Men man ska ju aldrig säga aldrig ;)

   Tack för kommentaren! /Jonas Herjeby - Ostersund Photography

   Delete
 2. Jo, det har du rätt i, tänkte inte på det där med säkerhetssynpunkt, men vore dock roligt ifall ni lyckas fixa det och gör ett reportage om det som jag skrev! :) Hoppas på det bästa!

  ReplyDelete
 3. Vad hände här egentligen? inget uppdaterat på över en månad, är de nedlagt?

  ReplyDelete
 4. Hej! Vi har haft lite ledigt från sidan under sommaren men är nu i full gång igen! Ny vLog i veckan, Jonas kommer med en videoreview på en ny kamera, nästa reportage från Simons tid i Norrköping kommer inom kort samt så jobbar vi nu med säsong två av våran Podcast!

  /Ostersund Photography

  ReplyDelete